سیاست

غرویان: صداوسیما باید رسانه‌ای عمومی باشد، نه رسانه یک جناح خاص/ در این جنگ دیدیم که ملت ایران به انسجامی واقعی دست پیدا کرد

استاد حوزه علمیه بیان کرد: مدتی بود که به صداوسیما، رسانه‌ میلی می‌گفتند، چرا که در آن فقط یک جریان خاص حضور دارد و می‌تواند صحبت کند. این، اصلا به‌جا و عادلانه نیست.

به گزارش ایرانی مگ ، محسن غرویان، استاد حوزه علمیه، در اظهاراتی گفت: ملت ما ترکیبی است از دیدگاه‌ها و نظریات مختلف؛ صداوسیما هم باید صدای کل ملت باشد. اگر صداوسیما واقعاً می‌خواهد بلندگوی ملت و مردم باشد، باید تریبونی فراهم کند که همه جناح‌های فکری، سیاسی بتوانند در آن حضور داشته باشند، حرف بزنند و دیدگاه‌های خود را مطرح کنند. صداوسیما باید رسانه‌ای عمومی و ملی باشد، نه رسانه یک جناح خاص.

به روایت اقتصاد نیوز، او افزود: مدتی بود که به صداوسیما، رسانه‌ میلی می‌گفتند، چرا که در آن فقط یک جریان خاص حضور دارد و می‌تواند صحبت کند. این، اصلا به‌جا و عادلانه نیست. این حق ملت است که همه گروه‌های فکری و سیاسی، نمایندگانی در رسانه ملی داشته باشند؛ کسانی که بتوانند به‌عنوان سخنگوی اقشار و جناح‌های مختلف سخن بگویند.

غرویان با اشاره به جنگ ۱۲روزه اخیر، خاطرنشان کرد: در این جنگ دیدیم که ملت ایران به انسجامی واقعی دست پیدا کرد. مساله‌ای که کاملاً روشن و آشکار شد، غلبه عرق ملی بر سایر مباحث سیاسی و جناحی بود. مردم، کشور و سرزمین خود را دوست دارند و آماده فداکاری در راه آن هستند. در این اتحاد و انسجام ملی، مباحث جناحی رنگ باخت و کنار رفت، و همه، فارغ از گرایش‌های سیاسی، بر محور ایران ایستادند و مقاومت کردند.

این استاد حوزه علمیه به سخنان مقام معظم رهبری در شب عاشورا به محمود کریمی اشاره کرد و گفت: ایشان به آقای کریمی گفتند: «سرود ای ایران را بخوان». این نشان‌دهنده آن است که خود رهبر انقلاب نیز معتقدند باید از وطن‌دوستی و عرق ملی مردم بهره گرفت؛ زیرا این حس ملی، در بحران‌ها می‌تواند نجات‌بخش باشد. ایشان حتی گفتند: یک سرود دیگر هم به من بدهکاری، سرودی که نشاط ملی و عرق ایرانی را زنده کند تا مردم با انگیزه و روحیه بالا بتوانند با مشکلات مقابله کنند.

غرویان با بیان این‌که این روحیه و واقعیت‌های میدانی کشور باید در صداوسیما انعکاس داشته باشد افزود: صداوسیما باید تحولی جدی را تجربه کند؛ افرادی در این رسانه حضور داشته باشند که دارای فکر باز، عقلانیت، و فارغ از تعصبات گروهی و جناحی باشند.

او در پایان تاکید کرد: مدیران این رسانه باید بینشی جهانی، باز و گسترده داشته باشند تا بتوانند افکار و اندیشه‌های ملی را در بخش‌های مختلف صداوسیما به نمایش بگذارند. در این صورت است که مردم احساس خواهند کرد صداوسیما واقعاً رسانه ملی خودشان است.

۲۹۲۲۲

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا