سیاست

عملیات سایبری دو روز قبل از آغاز جنگ میدانی اسرائیل آغاز شد/ در طول جنگ روزانه ۲۲ هزار عملیات سایبری توسط دشمن انجام می‌شد

«عباس گودرزی» سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته اراده جمعی مجلس و دولت بر این اساس است که در واقع یک مصونیتی با ایجاد زیر ساخت های ملی در کشور ایجاد شود تا آسیب ها به حداقل برسد.

به گزارش ایرانی مگ ، «عباس گودرزی» سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، در حاشیه جلسه علنی امروز (سه شنبه ۳۱ تیرماه ) مجلس شورای اسلامی در تشریح جزئیات غیر علنی نمایندگان با وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات گفت: در این جلسه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گزارشی از عملیات و همچنین اقدامات صورت گرفته از سوی وزارتخانه زیر مجموعه خود و سایر دستگاه های ذی ربط در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به نمایندگان ارائه کرد.

بنا بر روایت خانه ملت، نماینده بروجرد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:طبق گزارش وزیر ارتباطات عملیات سایبری دو روز قبل از جنگ میدانی اسرائیل علیه مواضع ایران آغاز و تا چهار روز به طول انجامید. علاوه بر آن و طبق اعلام وزیر ارتباطات، روزانه ۲۲ هزار عملیات سایبری توسط دشمن از خارج به داخل انجام شده که متوسط و میانگین ۱۰۰۰ عملیات در ساعت بوده که از سوی مسئولین و دستگاه های ذی ربط، با واکنش به موقع مواجه شد.

این نماینده مجلس شورای با اشاره به تاکید نمایندگان در زمینه راه اندازی شبکه ملی اطلاعات در جلسه مذکور بیان کرد: نمایندگان در این جلسه نسبت به پیشرفت کار و عملکرد وزارت ارتباطات در زمینه راه اندازی این شبکه گلایه داشتند و تذکرات لازم را در این جلسه ارائه کردند.طبیعتا در برنامه ریزهای آتی تلاش مشترک بین دولت و مجلس این خواهد بود که این شکاف نیز جبران شود.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره توضیحات وزیر ارتباطات درباره حمله به زیر ساخت‌های شبکه بانکی در جنگ تحمیلی بیان کرد: به واقع باید تاکید کنم که جنگ تحمیلی صورت گرفته یک جنگ پیچیده ای بوده و عملیات و حملات سایبری صورت گرفته دو روز پیش از جنگ میدانی شروع شد و تا دو روز بعد از جنگ نیز ادامه یافت. بنابراین ۴ روز عملیات سایبری علیه زیر ساخت ها و حوزه های مختلف صورت گرفت. علاوه بر آن بخش عمده ای از این حملات با اقدامات به موقع مسئولین مدیریت شد؛ البته باید تاکید کنم، اقدامات موثری هم از سوی مسئولین در زمینه زیرساخت های بانکی نیز صورت پذیرفت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همچنین با تعامل بین دولت و مجلس و نقطه نظرات به جا و تذکراتی که نمایندگان در این بخش ارائه کردند، ما افق روشنی را در این بخش متصوریم.

«سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی» بیان کرد: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته اراده جمعی مجلس و دولت بر این اساس است که در واقع یک مصونیتی با ایجاد زیر ساخت های ملی در کشور ایجاد شود تا آسیب ها به حداقل برسد.

۲۹۲۲۱

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا